От тази седмица арх. Любо Георгиев от Екипът на София няма

...
От тази седмица арх. Любо Георгиев от Екипът на София няма
Коментари Харесай

Представителят на Екипът на София напуска кмета

От тази седмица арх. Любо Георгиев от " Екипът на София " няма да бъде консултант на столичния кмет Васил Терзиев. Това разгласи във фейсбук профила си Георгиев.

Като съществени аргументи за решението си той уточни, че не разполага с инструментите и разбирането, нужни за реализацията на дейностите, които " Екипът на София " предложил още преди изборите. Георгиев не се усеща и като пълностоен член на сегашния управнически екип. Той е и единственият от близо 100-те специалисти от " Екипът на София ", който бил признат в екипа на кмета.

За тези три месеца от локалните избори насам Георгиев и десетките членове на " Екипът на София " са вложили " безплатно своите опит и познания, време и име, за едно ново, по-качествено и друго по дух ръководство на София ", акцентира той.

" Екипът на София " има вяра, че с цел да потръгнат нещата по нов метод, са нужни доста и същински промени в Столична община - от структурата на администрацията, през организацията на процесите, работата с обществените запаси, та до публичността и връзката. Сега, с определен ръководител на Общинския съвет, нека общината най-накрая да може да проработи на цялостни обороти, надява се Георгиев.
 Без сглобка и женитба: Бял пушек над Столичния общински съвет
Без сглобка и женитба: Бял пушек над Столичния общински съвет

За кандидатурата на Цветомир Петров гласоподаваха 47 общински съветници
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР